Wij bouwen aan een fijne klas!

De eerste dagen hebben we al veel aandacht besteed aan het sociale aspect in de klas. Maandag stond in het tekenen van wennen aan elkaar en elkaar leren kennen. We hebben maandag ook al gezien hoe iedereen denkt over bepaalde situaties in de klas.
Dinsdag hebben we daar een vervolg aan gegeven en hebben we een aantal gezamenlijke conclusies gevormd. Hierdoor hebben we met de hele klas een soort lijstje met afspraken gemaakt, namelijk de "fantastische klasgenoot". Daarin is terug te vinden hoe wij wensen dat iemand in onze klas is, wat die doet, wat die zegt en wat diegene juist niet doet.
Woensdag hebben we deze afspraken nog eens herhaald, zodat dit een belangrijk onderdeel van de groep blijft. Ook heeft iedereen een onderwerp gekozen waar hij/zij aan gaat werken, zodat we allemaal ons "steentje" bijdragen en ons best doen om een fantastische klasgenoot te zijn.

U kunt een foto van de muur en het lijstje van fantastische klasgenoot terugvinden in het foto-album. Daar kunt u ook inzoomen op foto's.

Terug naar overzicht
Meerdere groepen

Leren Leren: herhaling roze ...

Afgelopen vrijdag hebben we op school de monstertjes van de ...

Meerdere groepen

Opening week van de ...

Diverse juffen en meesters van De Smelen aan het woord in ...

Meerdere groepen

Voortgezet Onderwijs

Met een open dag probeert een VO-school zich te ...

Groep 7

Nieuw: Grej of the day (week)

Voor het eerst in groep 7 gaan we het concept "Grej of the ...